maanantai 23. kesäkuuta 2014

Leikkimökin tuunaukset

Leikkimökkiin muutti viime viikolla kolme vauvanukkea kirpputorilta yhden jo mökissä asuneen kaveriksi. Nämä vauvat tarvitsivat kuulemma pikaisesti nukkumapaikat, joten sopivan sateisena päivänä alettiin kaivella kangasvarastoja.Mökissä on sohvana vanha tv-taso, johon tein aikaisemmin kurakeitokset kestävän patjan retkipatjoista ja vahakankaasta. Nukkejen sängyt tehtiin sen vetolaatikoihin. Laatikoiden vetimiin askarreltiin nimikyltit tytön nimettyä nuket. Tyttöjen laatikossa nukkuvat Talis (oma sovellus ruotsinkielisestä nimestä Malis) ja Stella, poikien laatikossa Kaapo ja Sami.

 Ompelin laatikoihin patjat, tyynyt ja peitot vanhoista kankaista ja pitsinauhoista.
Vanha, ruma lastulevylipasto sai uuden elämän mökissä. Sahasin vanhasta kaapin taustalevystä kolme palaa, jotka maalasin liitutaulumaalilla ja ruuvasin laatikoiden etuseiniin. Lisäsin numerovetimet ja ompelin päälle vahakankaasta ja pitsinauhasta päällisen. Todella pikainen tuunaus, mutta ihan hauska ja sopiva tänne.
3 kommenttia:

 1. Hyviä ideoita leikkimökkiin. Hauskot nuo tyttöjen ja poikien nukkumalaatikot.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja juttuja olet taas värkännyt. Me saatiin tästä kirjoituksesta inspiraatio ja käytiin hankkimassa meidänkin leikkimökkiin yksi nukke kirpputorilta. Jokin nukkumapaikka pitää tietenkin nukelle seuraavaksi keksiä.
  - se toinen Talvikki

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kommenteista! Näin helteellä ainakin meidän leikkimökki on vaan turhan tukala leikkipaikka!

  VastaaPoista