sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Valoa syyspimeään


Olen jo viritellyt muutamia tunnelmavaloja , koska ne ovat niin kivan näköisiä syyshämärässä. Tähän oksa-asetelmaan sain idean Hetki uneksien-blogista. Oman versioni tein olkkarin hyllylle television yläpuolelle. Toiselle hyllylle tein Marimekon Lumimarja-kankaasta sisustustaulun ja oksa-jutussa tavoittelin samaa henkeä.


Vaunulenkillä bongattiin ojanpenkalta sopivia risuja, jotka maalasin vanhojen spraymaalien jämillä valkoisiksi. Yllättävän paljon maalia tarvittiin, kun halusin lopputuloksesta ihan valkoisen. Oksat tökin merisuolaan, Kiitos vinkistä Hetki uneksien blogin Satsuma! Oksien juureen lisäsin vanhat helmijouluvalot. Niiden lampuista suurin osa on palanut, eikä vaihtolamppuja ole, mutta tässä tarkoituksessa ne toimivat vielä kivasti. Lähempänä joulua ajattelin lisätä vielä jotain koristeita.


Toinen yksinkertainen, mutta kaunis tunnelmavalo syntyi opiskeluaikoina tekemäni astiakaapin päälle valmiista valkoisesta kranssipohjasta ja minivalosarjasta.

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää :)
    Mulla myös loppui spreymaali hieman kesken, sitä meni niin paljon hukkaan kun maalipintaa on noin "vähän".
    Mutta on tämä blogimaailma vaan mahtava kun saa niin paljon ideoita muiden blogeista, kuinkahan sitä on pärjännyt ennen ilman tätä?? :D

    VastaaPoista