sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

HuppariOmpelin 2-vuotiaalle kummipojalle synttärilahjaksi hupparin. Halusin iloisia, kirkkaita värejä, hauskan kuvan ja jotain kivoja yksityiskohtia. Kaava löytyi Ottobrestä (1-2013). Alkuperäinen huppari oli kokonaan vuoritettu ja edessä oli tiikeri-aplikaatio. Itse vuoritin vain hupun ja kuvaksi piirsin hymyilevän, pitkulaisen koiran.
Materiaaleina on college-neulos, resori ja hupussa trikoo. Harmaat osat ovat omasta liian lyhyeksi kutistuneesta hupparistani, joten tässä oli tällainen kierrätysteemakin. Koira-aplikaatioon käytin oranssia collegea. Silmät tein napeista ja pikkuhelmistä ja kaulapannan koristenauhasta ja valkoisesta muovitähdestä. Valkoisia tähtiä löytyy myös hupun trikoosta.


Sopivaa muoviketjua ei paikallisesta kangaskaupasta sattunut löytymään, joten laitoin tällaisen metallisen. Ei ehkä paras lastenvaatteeseen (toivottavasti ei ole hankala käyttää), mutta ainakin ihan kivan näköinen. Ja pisteenä i:n päälle löysin saman väriset nappulatkin hupunnyöreihin. Koristeeksi lisäsin nuo kolme nappia eteen, kun olivat noin sopivan värisetkin.


3 kommenttia:

  1. Ihanin huppari ikinä! t. kummipojan kiitollinen äiti :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Omakin tyttö tarttis jonkun vastaavan, joten jatkoa seuraa ehkä :)

    VastaaPoista