keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Syksyistä sisustelua
Syksyn myötä olkkarin sisutukseen kaivattiin jotain uutta. Miehen mummon vanha ompelukonepöytä oli aikaisemmin tietokonepöytänä, mutta oli liian pieni siihen. Nyt siirsin sen olkkarin sivupöydäksi ja käänsin vaihteeksi kauniin, vanhan koneenkin esille (tämä on siis tällainen pöydän sisään kääntyvä malli). Koneen kaveriksi virittelin jo ensimmäiset koristevalot harmaaksi maalattuihin oksiin.Keinunojatuoli päätyi vaihteeksi takannurkkaukseen ja sen yläpuolelle kehittelin 
köydestä ja kahdesta lankunpätkästä uuden hyllyn. Maalasin lankut valkoisiksi ja porasin reiät köysille. Tässä puolitoista vuotias kuopus toimi (yli-)innokkaana apurina! 

Lopuksi ripustin köydet jo valmiiksi katossa olleisiin koukkuihin ja virittelin lankut sopiville korkeuksille solmuilla. Tästä tuli kyllä kiva! Täydellinen lukulamppu löytyi Ikealta. Nyt hyllylle hyppäsivät maatuskat, mutta ihana laitella tähän kohta jotain jouluista!Viereiselle seinustalle eteisen lipaston päälle kokosin talolyhdyt vierekkäin. Isoon kehykseen laitoin alenurkasta 50 centillä löytyneen tapettirullan pätkän.
Tyttö antoi sisustuspuuskalle oman panoksensa ja taiteili hienon perhepotretin, joka laitettiin oikein kehykseen, kun oli niin sympaattinen :) !Kohta päästäänkin aloittamaan joulusisustelut!

2 kommenttia:

  1. Jee, tuolle hyllylle! Oon tehnyt joskus yli 10 vuotta sitten vastaavan laisen kirjoista. Oon unohtanut sen kokonaan, toivottavasti on tallessa! (Aion) saanko käyttää tuota hyllyideaa. Tuolla ratkaisen monta pulmaa ;)

    VastaaPoista
  2. Joo käytä ihmeessä! On miettinyt tohon muurin kylkeen vaikka mitä ja yhtäkkiä tuo ajatus kirkastu mun päässä :)

    VastaaPoista