perjantai 26. marraskuuta 2010

Sängynpääty

Makkarimme muutti toiseen päätyyn taloa ja uuteen kammariin on jo asetuttu. Hyvin tulee uni sielläkin, vaikka verhot vielä puuttuvat. Huoneesta poistettiin vanhat tapetit ja seinät maalattiin Tikkurilan Mulperi-sävyllä. Näyttää tuossa linkissä vähän vaaleanpunaiselta, mutta on oikeasti sellainen vaaleanharmaanruskea. Joku jännä sävy siinä on, joka miellytti silmää. Sängyn taakse laitettiin vaalea kohokuvioinen kukkatapetti ale-korista.

Vino katto ja tapetinreuna ovat kameran aiheuttamia ja todellisuudessa ihan passilleen suorat :)

Sängynpääty suunniteltiin ja rakennettiin jo aiemmin vanhaan makkariin ja siirrettiin nyt uuteen. Päätyä varten on ensin tehty seinään karkeatekoinen runko, joka on peitetty valkoisella sisustuspaneelilla. Hyllyosa on tummanruskeaksi petsattua liimalevyä. Yövalon johdot vedettiin päädyn sisään ja himmentimellä varustettu katkaisija asennettiin keskelle päätyä.

Nikkarointivaihe

Valmista tuli

Tämä valosysteemi on tässä parasta. Yöllä heräilevan lapsen kanssa tosi toimiva juttu, kun valon saa säädettyä aivan himmeälle. Kirkkaimmillaan se riittää hyvin lukuvaloksikin. Tällaisen valon kanssa kohokuvioinen tapettikin pääsee oikeuksiinsa.

Kohokuvio korostuu kivasti valossa

Suunnittelusta tällaisissa projekteissa meillä vastaan pääasiassa minä. Maalaus ja tapetointi hoituivat yhdessä miehen kanssa. Sähköhommat sitten taas ovatkin miehen heiniä ja tällä kertaa koko päädyn nikkarointikin jäi hänen harteilleen. Ainiin, se koko homman "kohokohta" eli vanhojen tapettien poisto ja pohjien tasoitus olivatkin minun pravuurini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti