maanantai 15. marraskuuta 2010

Söpöilyksi lipsahti

Olen tarkoituksella pyrkinyt välttämään tytön huoneen sisustuksessa ylisöpöä prinsessameininkiä. Tietysti siellä saa olla nättiä ja tyttömäistä, mutta vieroksun sitä, että kaikki on vaaleanpunaista hepenettä, koska lapsi on tyttö. Siksi olenkin valinnut yhdelle seinälle pirteän vihreä-ruskean kukkatapetin, joka näyttävyydessään hallitsee koko huoneen ilmettä. Verhotkin ovat vihreät ja sittenhän siellä on tuo iso harmaanruskea lipasto. Ei mitään prinsessakamaa sekään. Mutta nyt lipsahdettiin pahasti söpöilyn puolelle.

Ikeasta hankittiin valkoinen naulakkohylly, jossa voi säilyttää kaikenlaista tarpeellista ja pitää esillä lahjaksi saatuja ihanuuksia. Niitä ihanuuksia sitten löytyikin sen verran, että aikamoinen prinsessanaulakkohan siitä tuli. Mutta onhan se vaan hauskaa tällainen söpöilykin. Ja toki pikkutytön huone tällaisen kestää ilman, että mennee ihan ällöksi.


Söpöjä onnittelukortteja

Kroatialaiset tennarit

Pehmolelut, kellon, värikkään vaunulelun ja vaaleanpunaisen pikkutaulun tyttö on saanut vauvalahjaksi. Kehystetyt taulut tein vauvaonnittelukorteista. Vaatteet ovat kirpparilöytöjä ja supersöpöt tennarit kummejen Kroatian-tuomisia.

Lahjapehmoja hyllyllä

1 kommentti: