tiistai 12. huhtikuuta 2011

Piirustuspöytä


Viimeinen osa lastenhuoneen sisustusta tällä erää on Ikeasta hankitun piirustuspöydän päälle tekemäni "taulu". Taulun tarkoituksena on suojata vaaleaa seinää, kun pöydän ääressä piirretään tai askarrellaan muuta. Lisäksi siinä on säilytysmahdollisuuksia esimerkiksi värikynille.


Laitoin vanhaan taulunkehykseen samaa tapettia, jolla yksi seinä on tapetoitu. Lisäksi tauluun on kiinnitetty Ikean tanko, johon voi ripustaa säilytyskorin, purnukan ja ripususkoukkuja. Nyt ripustuskorissa on säilytetty joululahjaksi saatuja Brion mangneettipalikoita, jotka kiinnittyvät metallisen korin pohjaan.


Ihan kivan näköinenhän tästä tuli ja säilytyssysteemit ovat käteviä. Muutama juttu tänne tytön huoneeseen on vielä suunnitteilla, mutta ne jäävät toistaiseksi odottelemaan toteutusta.


2 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja täytyy sanoa että heti jäin koukkuun :) Tosi ihana koti teillä, kauniita käsitöitä ja tuo pikkuneidin huone on kyllä aivan unelma <3 Se puu minkä olit tehnyt oli tosi kaunis ja hyvä idea!!

    VastaaPoista