sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sängyn vierellä

Helmiä prinsessapeilissä

Tytön huoneen sohvana toimivan perintösängyn päätyyn tuunasin alekorista löydetyn prinsessapeilin. Peilin maalipinta oli kulunut ja likaantunut ja siksi kapistus varmaan oli päätynyt aleen. Muuten en varmaan olisi tällaista päätynytkään ostamaan. Nyt, kun puoli-ilmaiseksi sai, niin keksin, että siitä voisi askaroida jotain. Alunperin peilissä oli vaaleanpunainen reunus peiliosan ympärillä, mutta siitä ei tullut otettua kuvaa. Irrotin peilin ja maalasin koko kehyksen valkoiseksi. Koristeet tein metallilangasta ja muovihelmistä. Vihreät, kimaltelevat olivat Isoäidin perintöä, vanhat humppahelmet.

Kehys maalattuna

Peili helmillä koristeltuna

Valmis peili hyllyllään

Peiliä varten ostin niin ikään alennuksesta pienen naulakkohyllyn, jossa voi pitää esillä kivoja tavaroita. Virkattu pikkunalle ja kortti olivat yksivuotislahjoja ystävältä. Kiva henkareiden kaunistusidea löytyi Tildan tapaan-kirjasta.

Henkari Tildan tapaan

Sängyn vieressä on puusepän valmistama nukensänky, joka oli yksivuotislahja vanhemmiltani. Sängyssä äitini ompelemissa vuodevaatteissa nukkuu kummisedän mukaan nimetty Tapio-vauva.

Tapio hienoissa pehkuissaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti