tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesäinen terassi


Kesäisen terassimme piristys on äitini lahjoittama pienoisperunamaa eli suuressa korissa kasvavat varhaisperunat, joiden koristeeksi askartelin "Pottumaa"-kyltin.


Vieressä kasvaa tomaattia ja persiljaa ja terassilta löytyy lisäksi ruukkuyrttejä ja erilaisia kesäkukkia. Kukkien väreissä tykkään eniten vaaleanpunaisesta ja valkoisesta, joita olenkin pääasiassa käyttänyt. Muitakin värejä terassilta löytyy, jopa sinistä, jota ei muuten tule juurikaan käytettyä missään käsityö- tai sisustusjutuissa. Ylipäätään terassin kesäilme on aika värikäs ja iloinen. Vaikka sisustusmakuni on aika vaalea ja hillitty, niin kesäisellä terassilla voi sentään vähän irrotella :) 


Oven viereen askartelin Tervetuloa-kyltin, joka roikkuu Ikean naulakossa. Vieressä komeilee todellinen perinteisen käsityön taidonnäyte: siskon appiukon valmistama varpuluuta, joka upean ulkomuotonsa lisäksi on myös osoittautunut ylivertaiseksi terassin lakaisussa.Ovikranssin kesäasu syntyi pitsinauhoista, puumansikoista ja pikkuisista peltiastioista.


3 kommenttia:

  1. Kaunis teranssi, voi että kun mekin olisimme tänä kesänä jo päässeet pihaa laittamaan. Harmi, mutta ensi vuonna edessä, sitä odotellessa! Sinulle on tunnustus blogissani, käyppä noutamassa! :)
    t.Inka

    VastaaPoista
  2. voi että mihinkä ihanaan blogiin törmäsin!! kauniisti olet terassia laittanut ja upeita töitä olet muutenkin tehnyt!

    VastaaPoista