maanantai 15. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Tämän kesäkiireistä johtuvan blogin hiljaiselon aikana blogini on saanut kolme tunnustusta. Inkalta Pompannappisilmä-blogista sain tämän Beautiful Blogger-tunnustuksen. Inka myös kirjoitti varsin kauniisti blogistani, Kiitos!


Tämän toisen herkullisen tunnustuksen sain Rva Kepposelta Pikku-Kepponen-blogista sekä Satsumalta Hetki uneksien-blogista. Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa lempi 1) väri 2) ruoka 3) paikka, jossa haluasi käydä.



Ajattelin liittää nämä vastaukset blogini henkeen sopien käsitöihin.

1) Lempivärini käsitöissä on jo jonkin aikaa vaikuttanut olevan ruskea. Toki olen käyttänyt muitakin värejä, mutta sisutukseen ja pukeutumiseen liittyvissä töissä olen aika usein päätynyt ruskeaan. Nämähän tietenkin vaihtelee ja nyt on kai joku ruskeakausi meneillään. Ruskean vierelle valitsen usein valkoisen ja tytön huoneessa olen yhdistellyt sitä myös vaaleanpunaiseen ja vihreään.

2) No jaa, tämä lempiruoka onkin vähän haasteellisempi liittää käsitöihin...mutta keksimpä kuitenkin yhden, nimittäin itseleivotut karjalanpiirakat! Niiden valmistushan todella vaatii kädentaitoja. Itse aloitin tämän homman noin 2-vuotiaana Karjalaisen Isoäitini opissa. Ja hänen oppiensa mukaan hyvin ohueksi kaulitut kuoret ja kaunis rypytys ovat ehdottomia. Eli näppäriä sormia tarvitaan. Isoäidin kuoleman jälkeen piirakoita on tullut tehtyä harvemmin, mutta viimeistään jouluksi taas ja sittenhän voisin esittellä tuotoksia täälläkin.

3) Käsitöihin liittyvä paikka jossa haluaisin käydä, on Baerumsverk Oslossa tai jossain sen kupeessa. Se on jonkinlainen pieni kylä täynnä pikkuisia käsityöpuoteja. Kahdella Oslon reissulla olemme siellä käyneet ja molemmilla kerroilla putiikit ovat olleet kiinni! Olen siis vaan kurkkinut sisään ikkunoista ja harmitellut huonoa tuuria. Ehkä kolmas kerta toden sanoo, jos sellaista tulee.

Nämä tunnustukset ovat tainneet kiertää aika monessa blogissa, enkä nyt muista monelleko nämä pitäisi lähettää, mutta laitampa tämän Sweetest Blog-tunnustuksen Siskoliinalle. Tämä kaunis ja mielenkiintoinen blogi on aika uusi eikä ole kerennyt saada paljon tunnustuksia, vaikka niitä ansaitseekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti