tiistai 9. elokuuta 2011

Minipossu-Hilpertti

Minipossu-Hilpertti

Oulun-reissulla poikkesimme tytön kanssa Kukka- ja eläinpuisto Escurialissa, joka oli varsin positiivinen yllätys, kun en etukäteen tiennyt paikasta juuri mitään. Eläimiä pääsi ihastelemaan aivan lähietäisyydeltä ja tyttö oli innoissaan! Paikan valloittavin asukki oli ehdottomasti pieni minipossu-Hilpertti, joka toimikin innoittajana tässä ompelutyössä.

Luonnossa tyynyn väri on vielä paljon neompi!

Meillä pyöri jaloissa tällainen erikoistyyny. Tyyny on täytetty jollain hassun tuntuisilla rakeilla ja muokkaantuu pään alle mukavasti. Tyttö on tykännyt möyhentää ja kannsikella tyynyä ja olinkin lahjoittanut sen leikkeihin. Tyynyn väri oli melko silmiin pistävä ja niinpä muokkasinkin sen aivan uuteen uskoon. Nyt tytöllä on oma Hilperttinsä ja varsin mieluinen onkin!

Tyynyn uusi ulkoasu.

Minipossulla voi näköjään vaikka ratsastaa.

Päällystin tyynyn ruskealla velourilla. Pään muodon leikkelin ihan summassa ja vähän hassuhan tästä tuli, mutta sopii Hilpertin olemukseen. Täytteenä on siis tuo tyyny ja pään kohdalla lisänä vanua. Saumojen väleihin lisäilin pienet jalat, saparon ja korvat. Silmät ovat tuollaiset pehmolelusilmät kangaskaupasta ja sieraimina napit. Oikea Hilperttikin oli ruskea, tummempi tosin, ja kooltaan se taisi olla vielä vähän tätä pienempi.


3 kommenttia:

 1. Kävimme juuri tänään ko. paikassa ja possu oli kyl söpö.
  Todella ihana tyyny-pehmo!!! :)

  VastaaPoista
 2. Mekin käytiin katsomassa jokunen viikko sitten Hilperttiä joka todellakin oli valloittava kaveri :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana Hilpertti!
  Pitäisi joskus käydä esikuvaansa katsomassa. =)

  VastaaPoista