sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tuhinaa laatikossa

Muutaman viikon blogihiljaisuuden syy tuhisee täällä laatikossa.


Pian kolmen viikon ikäinen poikavauva on varastanut huomion viimeaikoina. Nyt kuitenkin tällainen pieni vauva-aiheinen postaus. Tätä toista lastamme varten ompelukset tai muut käsityövalmistelut jäivät todella minimiin. Oikeastaan ompelin ainoastaan tämän imetystyynyn päällisen pirteästä kukkakankaasta.Tuon äitiyspakkauksen laatikon sen sijaan päällystin jo esikoista varten. Se onkin kantokahvoineen ollut tosi toimiva ensisänky. Kahvoista laatikkoa on kätevä siirrellä huoneesta toiseen ja laatikossa vauva on sopivasti suojassa isosiskon hyppiessä ja tanssiessa pitkin sohvia ja lattioita.

Esikoista odottaessa valmistuivat myös nämä taulut hoitopöydälle. Hahmot kopioin tuosta valmiina ostetusta alustasta ja leikkasin huopakankaasta. Taulut ovat käytössä edelleen ja tätä uutta tulokasta varten uudistin ne uusilla kehyksillä, kun vanhat olivat esikoisen käsittelyssä kärsineet tuhoja. Käsityölahjoja poikavauva on saanut muutamia. Anoppi on neulonut vinon pinon ihania sukkia.


Oma äitini oli taiteillut tämän mahtavan neuleen.


Ja tässä poika köllöttelee Tinttu.comin hauskoissa lohikäärmepöksyissä. Myös söpöt neuletöppöset poika sai lahjaksi.


Lopuksi vielä tulevan kummitädin trendikäs vauvalahja, kuuluisa Sophie the Giraffe. Kyllä kelpaa täällä Pohjanmaan perukoillakin Jussi-paidassa heilutella Sophieta Hollywood-vauvojen tyyliin :D


5 kommenttia:

 1. Oi, paljon onnea pienestä pojasta! ♥

  Kaikkea ihanaa pienellä, nuo lohikäärmepökät on kyl ihan parhaat! =D

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuisesta, ihanat lohispöksyt! :D Hoitopöydän taulut ovat hienot. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, blogissani on tunnustus sinulle :)

  http://siskoliina.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Ihanat lohishousut pojalla :) Kivoja pieniä juttuja!

  VastaaPoista