maanantai 15. syyskuuta 2014

LastenhuoneUuden kakkoskodin lastenhuone on sisusteltu valmiiksi ja näyttää tältä. Kaikki täällä on kolmessa viikossa kokoon haalittua vanhaa tai tuunattua tavaraa. Uutena ostin vain pussilakanat ja vähän askartelutarvikkeita. Sängyt ostettiin Tori.fi:stä ja niihin hankin iloiset Koiramäki-lakanat. Huoneen verhot löytyivät anopin kätköistä. Lapsia iskän ja tädin vanhat verhot ilahduttivat ja äitiäkin hauska retrotunnelma miellytti.


Iltasadunlukutuoliksi toin ykköskodista tämän tuunatun korituolin. Istuimeen ompelin uuden päällisen Ikean kivasta kankaasta, jota käytin aiemmin lasten takkeihin


Lattiaan teipattiin lasten avustuksella hyppyruudukko ja vaatekomeroiden oviin liimattiin liitutaulut molemmille. Liitutaulutarraa ja kivoja teippejä tilasin Teippitarhasta. Liitutaulujen kulmiin laitoin rekvisiitaksi pätkät mittanauhateippiä. Hyppyruudukko tehtiin mustalla ja numerot hauskalla numeroteipillä.

Kattovalaisimesta tuunasin kuumailmapallon. Varjostin on Prismasta ostettu riisipaperivarjostin, johon virkkasin korin matonkuteesta. Koriin virkkasin hiiret Amigurumi-kirjan (Mia Bengtssom) ohjeella.Yölampuksi liimailin ja taittelin pahvista ja kartongista linnunpöntön, jonka sisälle laitoin koristevalosarjan. Etuseinään piirsin lintuperheen oksalle istuskelemaan.3 kommenttia:

  1. Ihania ideoita sinulla taas =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Lapset ovat kyllä tykänneet tästä.

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtavat!! Mä haluun kanssa energiaa tehdä tuon iltalampun?! saat neuvoa! <3 -Maaritti-

    VastaaPoista