torstai 4. syyskuuta 2014

Valoa

Viimeaikoina on touhua ja järjestelyjä riittänyt, kun äkillinen työtilaisuus kuljetti minut Etelä-Pohjanmaalle. Työasunto, joka on välillä myös koko perheen kakkosasunto, piti etsiä ja kalustaa asuttavaan kuntoon alle viikossa.

Ensimmäisiä tarpeellisia asioita olivat tietysti lamput ja tässä pari pikatuunausta.


Tämä melkoisen kimalteleva lamppu löytyi kirpparilat ja sai ylleen neuleen. Kauhavan Kangasaitan Kimalle-lampunvarjostimen ohjetta soveltaen varjostimen kokoon sopivaksi neuloin tämän "tuubin" Lilli-ontelokuteesta. Ohjeessa kätettiin kimallekudetta, jossa on seassa kimaltavia lankoja. Tämä varjostin oli jo valmiiksi niin kimaltava, että käytin tavallista valkoista kudetta ja kimalle-efekti syntyi pakostakin varjostimen näkyessä neuleen alta. Tämä oli todella nopea neuloa ja mielestäni tosi kiva idea!

Lastenhuoneen halusin saada nopeasti viihtyisäksi, että huomio ohjaantuisi äkillisestä elämänmuutoksesta muihin seikkoihin, kuten uuteen kivaan huoneeseen. Siksi virittelin seinälle nämä hauskat talovalot. Idean sain Kaunis pieni elämä-blogista ja talot tulostin täältä. Talon kattoisin tein pienet reiät mattopuukolla ja niistä pujotin talon koristevalosarjan lamppuihin. Talojen leikkaamisessa ja liimaamisessa oli toki aikamoinen näpertäminen, mutta suosio oli suuri ja värkkääminen ei mennyt hukkaan. Ja aika hauska koko seinän koristushan tästä tulikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti