perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kevättä sisustukseen


Kevätaurinko houkutteli keksimään olkkariin jotain piristystä. Laskettuunaikaankin on enää kuukausi, joten päätin varmistaa verhojen vaihdolla sekä uusilla tyynyillä ja taululla, että laitokselta palattaessa kotona on keväinen tunnelma.

Uudistin ennen hyvin neutraalit sohvatyynyt uusilla pirteillä päällisillä. Kangaskaupan palalaarista löytyi ihana Pentikin Krookukset-kangas, josta ompelin päällisen isoimpaan tyynyyn. Muut kankaat löytyivät vanhoista varastoista ja yhdistelin vihreää, valkoista, vaaleanpunaista ja eri kuoseja. Erityisen kiva tuli mielestäni tuosta valkoisesta kukasta, vaikka se oli todellinen pikaompelus. Leikkasin terälehdet ihan vapaalla kädellä fleecen jämistä ja ompelin pikapikaa spiraaliksi.



Pentikin Krookukset pääsivät myös isoon kangastauluun Marimekon Lumimarjojen tilalle. Taulu on tehty styrox-levystä. Leikkasin kukat kankaasta ja kiinnitin aplikointiin tarkoitetulla liimapaperilla valkoiselle pohjakankaalle, jonka kiinnitin styroxiin nuppineuloilla. Valkoinen kannu oli alunperin kirkkaansininen ja löytyi Kärkkäisen alekorista. Maalasimme sen tytön kanssa askartelumaalilla, jolla saikin aikaan yllättävän siistin lopputuloksen. Kannussa on marja-aronian oksia, joihin puhkesikin nopeasti keväisiä silmuja.

3 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä värejä! Tykkään tosi paljon tuosta valkoisesta kukkatyynystä!

    VastaaPoista
  2. Ihania keväisiä uudistuksia. Minustakin kukkatyyny on hieno.

    VastaaPoista
  3. Todella upea kukkatyyny. taidan kokeilla itsekin vastaavaa.Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista