perjantai 9. elokuuta 2013

Tyttöjenilta terassilla

Pari viikkoa sitten vietimme kolmen äitiystäväni kanssa tyttöjeniltaa meillä. En ole vielä varsinaisesti esitellyt uutta terassiamme, mutta kyseessä on siis lasitettu terassi, joka rakennettiin talon päätyyn avoterassin jatkoksi. 



Terassi on nyt muutamaa listaa ja lopullista sisustamista vaille valmis. Tyttöjeniltaa varten pikasisustin sitä vanhoilla tekstiileillä ja kesäkukilla. Ikkunoihin virittelin tulevaa leikkimökkiä varten kirpparilta ostettuja pitsiverhoja ötökkäverhoiksi. Vein terassille myös lastenhuoneen pöydän ja vierashuoneen maton lainaan, ettei ollut niin kolkko, kun sisustus on vielä kesken.




Tarjoilut määrittyivät joululahjaksi saadun Delicard-lahjakortin ympärille. Ystävä otti alku- ja jälkiruuista niin kauniita kuvia, että pakko esitellä näitäkin. Alkupaloissa siian mäti ja Manchenko-juusto granaattiomena-päärynähillokkeella olivat Delicardilta. Pääruaaksi sieltä valittiin poronvasanpaahtopaistia, jonka kanssa tein täytetyt kesäkurpitsat sieni-pekoonitäytteellä.



Jälkiruuaksi kokeilin ensimmäistä kertaa semifreddoa ja hyväähän se oli. Vadelman, valkosuklaan ja suolapähkinän yhdistelmä osoittautui toimivaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti