maanantai 30. tammikuuta 2012

Keppari 2-vuotiaalle


Tytön 2-vuotissynttärit on juhlittu ja lahjaksi askartelin keppihevosen. Aiheen trendikkyys selvisi minulle vasta, kun aloin etsimään vinkkejä netistä. En ollut lainkaan selvillä vallitsevasta keppihevosvillityksestä, enkä ollut edes kuullut nimeä "keppari". Ilmeisesti tämä on nyt kuitenkin muotijuttu ja hyviä ideakuviakin löytyi siis pilvin pimein. Kaavaan katsoin vinkkejä täältä, mutta lopulta muokkasin mallia jonkun verran.


Tytön omat toiveet olivat sininen väri ja mustat silmät. Annoinkin hänen valita kankaan kaapista löytyvistä sinisistä vaihtoehdoista. Tyttö päätyi tällaiseen vanhaan kirpparilta löytyneeseen retroverhoon, joka sopikin heppaan aika hauskasti. Täytteeksi laitoin vanua.


Silmät tein askarteluhuovasta ja mustista napeista. Harja on valkoisesta trikoomatonkuteesta. Samasta kuteesta virkkasin päällisen keppiin, joka oli lyhennetty harjanvarsi. Ajattelin, että jollain pehmeällä päällystetty keppi olisi kivemman tuntuinen ratsastajalle ja myös hellävaraisempi lattioille ja muille pinnoille. Tämä olikin mielestäni aika hyvä tekniikka tähän. Virkkasin 5 ketjusilmukan lenkin ja sitten vaan spiraalina pitkän putkilon, jonne juuri ja juuri sain tungettua kepin. Suitset virkkasin puuvillalangasta.


Viime vuonna tyttö sai kaverin äidin askarteleman 1-vuotiskortin, jossa oli mielestäni tosi kiva idea. Nyt kopioin sen sillä ajatuksella, että näitä olisi hauska kerätä letkaksi useammalta vuodelta.

1 kommentti:

  1. juu, ekppiheppailu on suosittua nykyään. sitähän järjestetään oikein jotain kilpailuja :)

    Ihanan hepan teit :)
    meil kans koht 3v hoitaa ja ratsastaa harvasepäivä keppihepoillaan (joita on meillä jo 3kpl) :D

    VastaaPoista